Sfeerfabriek: altijd leuk snuisteren voor trendy design meubels | RentALoft

Sfeerfabriek: altijd leuk snuisteren voor trendy design meubels

In tegenstelling tot de naam van de zaak, is Sfeerfabriek geen fabriekje, maar een interieurwinkel gelegen op de Genkersteenweg te Hasselt. We hadden de winkel via hun webshop (die ze trouwens hebben opgedoekt) gevonden, toen we nog volop op zoek waren naar meubels voor ons renovatieproject.

De winkel wordt uitgebaat door Dave Mathijs en Katy Ercken, die de winkel anderhalf jaar geleden opgestart zijn uit hun wederzijdse passie voor design.

Tijdens de renovatie van hun woning op de Genkersteenweg beslisten Dave en Katy om van hun woning een toonzaal te maken. Best een vreemde ervaring als je er de eerste keer in rondloopt. Ondertussen staat de woning al flink vol met leuke design-producten. Je kan er alles kopen en bestellen voor zowel binnenhuis- als je buitenhuis-inrichting. Het leuke aan hun concept is vooral ook hun persoonlijke aanpak. Als je dat wenst, komen ze langs, en dan denken ze mee na over de invulling van je woning.
Zo ook bij ons. We vonden er ons boekenrek en salontafeltje. Check maar hun nieuwe 2010 catalogus.

Van minimalistisch strak tot extravagant barok, en zelfs hippe vintage, ze bieden het aan. Voor nieuws en updates kan je ook altijd op hun blog terecht.