Limited Edition tapijten fotoshoot | RentALoft

Onlangs hadden we uniek design “made in Belgium” te gast bij RentALoft. De Marketing Manager van Limited Edition had beslist om in de loft een snelle fotoshoot te houden.

Voor zij die niet zo thuis zijn in de tapijtenwereld, Limited Edition is gekend voor exclusieve kamerbrede en afgeboorde tapijten. Typerend zijn de 85 modellen tapijt en 20 afboordmogelijkheden in uiteenlopende materialen als wol, sisal, leder en daim. Voor de fotoshoot hadden ze maar een paar nieuwe exemplaren bij. Echte designproducten die me toch wel op een andere manier naar tapijt doen kijken. En ook doen beseffen dat er nog heel wat marketing mogelijkheden zijn om het product ‘tapijt’ naar een hogere schaal te krijgen. Want wie kan zo spontaan hippe tapijt-fabrikanten opsommen?

Op hun site heb ik ook een paar andere pareltjes gezien. Zulke producten mogen zeker nog naar de loft komen…

Zeker als het eindproduct van de shooting gebruikt wordt om als hun internationale ‘homepage expression’ – Fashion For Floors – te fungeren… Hieronder een paar impressies © Limited Edition.

Ashtaricarpets