Fotoshoot met romantisch diner voor Dreamdate wedstrijd | RentALoft

Fotoshoot met romantisch diner voor Dreamdate wedstrijd

Rentaloft kreeg zaterdag 19 juni alweer mooi volk over de vloer. In samenwerking met Gini organiseerde TMF de apotheose van hun ‘Dreamdate wedstrijd’. Je kon deelnemen door op de Gini website de meest verleidelijke openingszin op hun wall te posten, vervolgens vrienden uit te nodigen te stemmen en zo kans te maken op een onvergetelijke tête-à-tête.

Een jong koppeltje won en werd zo de hele dag volledig in de watten gelegd. Hun “dreamdate” werd gefilmd en zal binnenkort op TMF te zien zijn. Na winkelen bij Men_At_Work kwamen ze naar de loft voor een exclusieve fotoshoot, met aansluitend een romantisch diner, voorbereid door de gasten van Rentachef.

Producer Olivier Coumans en presentatrice Sofie Engelen zorgden voor het vlotte verloop van de opnames die normaal gezien binnen een tweetal weken op TMF te zien zijn.

Hieronder een paar leuke snapshots van fotograaf Vincent Custers (VingtCents-productions), ingehuurd door TMF voor de uitwerking van de shooting. Ik moet zeggen dat het een heel ontspannen, goed georchestreerde namiddag was.