House of Inventions: een locatie boordevol gerealiseerde ideeën | RentALoft

House of Inventions: een locatie boordevol gerealiseerde ideeën

Soms contacteren ze ons voor super creatieve projecten. En dan heb je achteraf wat spijt dat je er niet op inging. Maar de realiteit is gewoon dat we sommige projecten moeten weigeren. Omdat de timing niet past. Omdat we de inbreuk op onze privacy in die periode niet zien zitten. Of omdat het gewoon net iets te grootschalig is voor wat wij en onze locatie aankunnen. Eentje van die projecten was The House of Inventions. Het project werd dus op een andere locatie opgenomen. Een toffe woning in de IJzerenwaag te Antwerpen.

De insight van reclamebureau Duval Guillaume, dat The House of Inventions realiseerde? Dat de wereld vol met uitvindingen zit. En hoewel we er dagelijks mee geconfronteerd worden, we er ons niet altijd van bewust zijn. Neem nu je eigen huis. In elke ruimte vind je minstens 100 voorwerpen, toestellen en onderdelen die ooit iemand bedacht heeft. Maar al die ideeën werden niet alleen bedacht, ze werden ook gerealiseerd. En precies daar wil SOSidee bij helpen.

Het huis zal binnenkort ook virtueel te bezoeken zijn op SOSidee.be, wellicht bouwen ze nu nog aan de site. Als je met je muis over de beelden van het huis scrollt, zal je er de namen en data  vinden van de uitvinders die in het plaatje voorkomen. Ook na je virtuele bezoek krijg je de mogelijkheid om jouw idee via een blanco label door te geven. Ben benieuwd naar het vervolg van dit verhaal…