[Video] De koning van het minimalistische wonen | RentALoft

[Video] De koning van het minimalistische wonen

Is een efficiënt appartement ook de plaats van je dromen? Maak kennis met Derek “Deek” Diedricksen. Zijn filosofie: waarom slaaf zijn van een woning wanneer out of the box denken je vrij kan maken.

Met natuurlijke materialen en heel wat vakmanschap heeft Derek van minimalistische woonplekjes zijn levenswerk gemaakt, of het nu over boomhutten, unieke kantoorlocaties of klassieke woningen gaat. Onderstaand filmpje geeft een mooi beeld over zijn visie hierachter en wat hij allemaal al verwezenlijkt heeft. Impressive!

Meer van zijn micro-architectuur creaties vind je op zijn website RelaxShacks.com

Building tiny is also a way to rebel a bit. “There’s almost this whole outlaw aspect of it. I’ve kind of been a little anti-authoritarian most of my life playing in punk bands and what-not and a lot of the housing codes and rules to me, while some of them make good sense, a lot of them are just ridiculous and very antiquated.”