Vernieuwde website | RentALoft

Rentaloft website

Elke zichzelf respecterende locatie-bezitter onderhoudt niet alleen regelmatig zijn woning, maar vernieuwt ook af en toe het interieur. Een paar maanden geleden namen wij bijvoorbeeld de achterste slaapkamer onder handen. Met het einde van de rustigere zomermaanden in zicht was het tijd om ook onze web-aanwezigheid nieuw leven in te blazen.

Wat is er nieuw?

Tien jaar geleden was het allemaal best eenvoudig: wie op internet wou, moest achter zijn pc kruipen en geduldig zijn. En als je als ondernemer een webaanwezigheid wilde, moest je rekening te houden met besturingssystemen, web browsers en schermgroottes. Frustrerend, maar eigenlijk moest je maar met 1 medium rekening houden. Ondertussen zijn we 2012 en ziet de wereld er alweer wat complexer uit met de komst van  smartphones en tablets. Zeker als je fotograaf bent, of eigenaar van een locatie waarvan mogelijke bezoekers (location scouts, marketeers…) sowieso vaak On The Go zijn. Responsive design is de oplossing voor dat mobiele probleem. De elementen van de site worden zo aangepast dat ze op verschillende schermgroottes optimaal te bekijken zijn.

De nieuwe Rentaloft site kan die claim aan. Test het maar eens uit. Wij hoeven maar alles op 1 plek up-to-date te houden, in plaats van een ‘normale’ én een mobiele site.