De Garage: nieuwe multifunctionele locatie in Antwerpen Noord | RentALoft

De Garage: nieuwe multifunctionele locatie in Antwerpen Noord

In het verleden schreef ik als eens uitgebreider over “ondernemen in Vlaanderen”. In die categorie zou ik graag de aandacht willen trekken voor een tof  ‘locatie project’ opgezet door twee vrienden van me: De Garage.

Het komt erop neer dat ze de beschikbare totaal niet afgewerkte garage-achtige ruimte van hun woning in de Lavendelstraat in Antwerpen hebben omgetoverd tot een warme, gastvrije en heel praktische multifunctionele ruimte. Hun plan is er zelf regelmatig tentoonstellingen, wijn en bierdegustaties,  workshops, sportuitzendingen op groot scherm, sinterklaasfeestjes etc te organiseren.

Verder stellen ze de ruimte ter beschikking voor iedereen op zoek naar space. Kunstenaars op zoek naar een galerij, zakenmensen op zoek naar alternatieve vergaderzalen, buurtbewoners op zoek naar een locatie voor het verjaardagsfeesjte van hun kleinste. Noem maar op.

Hieronder zie je zelfs een voorbeeld van een recent georganiseerde casting in De Garage. Multifunctionaliteit troef dus.

Meer informatie over de locatie vind je op hun website. Je kan hen ook op Facebook volgen. Zeker eens bezoeken!