Loft december 2012 - pas opnieuw geverfd | RentALoft

Nu ook de loft zelf in een nieuw jasje: foto’s van de recente schilderwerken

RAL_diepte

Het inplannen van opknappingswerken is geen sinecure.  Zeker niet indien je, zoals wij, de locatie permanent voor korte termijnprojecten verhuurbaar wil stellen. Je doet dit dan best in een periode dat het wat rustiger is uiteraard. En dat weet je als het even kan een tijdje op voorhand. Maar aangezien we vaak last minute boekingen ontvangen, is dat soort van planning niet altijd even ideaal. Daarnaast zijn we nog niet lang genoeg bezig om te weten welke maanden de rustigste zijn. In 2012 varieerde dit sterk ten opzichte van 2011.

Bovendien zijn het heel grote ruimtes, en het opnieuw verven van een paar muren, kan al snel een week inbeslag nemen. Toch hebben we er ons in deze rustigere decembermaand aan gewaagd. Kwestie van 2013 goed te starten, en de aan het begin van het jaar vooropgestelde goede voornemens (nieuwe website + opfrissen) alsnog te realiseren. Het grootste deel van de inkomhal, de living, de trappenhal en de centrale muur van de badkamer werden bijgeplamuurd, gekit en opnieuw proper wit geschilderd.

Hierdoor oogt de loft weer een heel stuk strakker en nieuwer.